2022-04-22 276 浏览
🇭🇰 铜锣湾-鸡翼山呢间嘢又系一直讲咗好耐话想食 今次终于去咗买返屋企食😍因为本身觉得价钱都算贵贵地 所以次次行过都系得个谂字~~但每次路过都觉得好香 今次有消费券终于的起心肝谂住试吓睇下佢系咪真系咁值得😋佢店舖入面仲有好多唔同种类嘅鸡翼食 不过对我来讲最稳阵好似试呢只味 所以就食咗避风塘先☺️✌🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅 港式避风塘蒜香鸡翼(⭐7/10) $48/6只价钱我觉得算贵 但系谂谂吓喺出面餐厅食都要呢个价钱😹~~由于我拎返屋企 所以拎到返去都冻哂 但系系我拎住嘅过程里面佢嘅鸡翼系好热同埋散发住劲香嘅避风塘蒜香味 身边嘅朋友仔系咁话好香 好想即刻拎嚟食😍~打开个盒见到佢 劲多炸蒜粒 少量嘅辣椒 鸡翼肉质好滑同Juicy 鸡翼正常size但唔会话好细只👍🏻虽然我拎左阵先返到屋企 但系食落都仲脆脆地~不过个味道就唔算话好特别嘅~所以大家可以试吓其他味道 听朋友仔讲文青风玫瑰都唔错☺️⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ⍗🎏地址:鸡翼山 (谢斐道) (铜锣湾)1.铜锣湾谢斐道5
🇭🇰 铜锣湾-鸡翼山

👅 港式避风塘蒜香鸡翼(⭐7/10) $48/6只

🎏地址:鸡翼山 (谢斐道) (铜锣湾)
1.铜锣湾谢斐道520号渣菲大厦地舖
2.旺角弥敦道700号 T.O.P. 地下14号舖