2022-07-01
🚩十二味有年生日朋友都系带我食十二味,一直心心念念到而家~见听日放假就即刻捉住朋友过嚟食🤤〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈川式口水鸡 $58平时啲口水鸡都系搭得整整齐齐就算,今次佢哋应该系预先摆咗喺个碗入面,压得整整齐齐再倒出嚟~口水鸡有得俾你拣唔同嘅辣度,今次拣嘅系中辣,超级惹味!鸡都斩得好好,唔会有碎骨,啖啖肉~🌈人见人爱酸菜鱼 $218超大盆~闻落系好香嘅酸菜鱼味🤤鱼片份量好多,而且嫩滑唔会鞋口!我哋拣梗系小辣,酸同辣调配得好好,唔会过酸或者过辣😆!鱼片下面仲有好多酸菜同莴笋~记得笔啲汤落个饭到,鱼汤饭好好eat!🌈热情果梳打 $28本身谂住叫两杯野饮,见隔篱枱𠮶一杯嘢饮劲大杯,就同朋友share一杯😆嘢饮嘅份量应该倒到3-4杯正常size,好夸张~叫左少甜岩岩好,又是饮饱食醉的一天#Kyla启德 #Kyla川菜〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:九龙城沐泰街9号嘉峰汇1楼10号舖🌟推荐指数:8/10
🌈川式口水鸡 $58
🌈人见人爱酸菜鱼 $218