2019-01-08 644 浏览
假日同朋友去行中环大馆,行到累累地见隔离有间好似系饮手工啤嘅埋去睇睇,但最后系俾佢嘅食物香味吸引我地坐底😛我地两个人净系叫左一碟Mushroom Plasta 同 一份 Beacon &Cheese Burger.先讲碟Plasta, 好creamy, 菇菇都俾好多,份量够! 不过味道偏淡,可能重口味嘅朋友要自己另加盐,但系我喜欢,唔会好似有好多味精嘅感觉。Burger 跟埋薯条同沙律菜,好大份,一个香港女仔我觉得食唔晒,薯条好新鲜,菜就一般,Burger片包烘得好香,件汉堡牛肉牛味够,有肉汁,不过食嘅时候有d散开,但overall我都好满意😚价钱来讲中环soho区算系咁la, 唔算太贵下次可以试埋佢d手工啤🍻

价钱来讲中环soho区算系咁la, 唔算太贵

下次可以试埋佢d手工啤🍻
2019-01-06