2024-06-22 919 浏览
经过佐敦 见到呢间好吸引既汉堡包店 成间铺头都有好香既汉堡肉汁味 就比佢吸引左去买🙈全部汉堡都系即叫即做 等候需时⌛️小店有少量座位 亦都可以外卖 包装好用心 用锡纸包住 返屋企仲系暖暖地 仲有埋手套附送 好贴心🫶🏻-见到餐牌有各式各样配料既汉堡 价钱都唔过百巨型到一口咬唔晒😋钟意食汉堡嘅一定要试吓‼️-极度钟意食鹅肝嘅我 叫咗呢款好吸引嘅🖤鹅肝牛肉汉堡$98再加钱转套餐+$25加左个番薯条同解茶🥤呢个CP值极高!好巨型 个包皮有烘过 脆身 个包里面有两大块鹅肝 劲厚身 满满油脂香😋牛肉劲juicy 再搭配埋洋葱、芝士、生菜、蕃茄 好惹味满足🥰-🖤特级牛肉汉堡 $93呢款系佢哋嘅招牌 两层牛肉叠起上嚟 食落好满足再加上芝士、生菜、烟肉、太阳蛋、洋葱等等口感好丰富 一啖都咬唔晒咁多款配料‼️-🍟 番薯条+25配饮品炸到金黄色 干身香脆 好惹味🧅洋葱圈 +35配饮品炸到脆卜卜 厚身之余 唔会好粉 干身不腻-蜜糖蒜香鸡翼🐣好新鲜 大大只唔干 啖啖肉 蜜糖蒜香味劲出鸡翼系煎既 脆脆地有口感 甜甜地又好香口👍🏻

见到餐牌有各式各样配料既汉堡 价钱都唔过百
巨型到一口咬唔晒😋钟意食汉堡嘅一定要试吓‼️

极度钟意食鹅肝嘅我 叫咗呢款好吸引嘅
🖤鹅肝牛肉汉堡$98
再加钱转套餐+$25加左个番薯条同解茶🥤

🖤特级牛肉汉堡 $93
呢款系佢哋嘅招牌 两层牛肉叠起上嚟 食落好满足
再加上芝士、生菜、烟肉、太阳蛋、洋葱等等
口感好丰富 一啖都咬唔晒咁多款配料‼️

🍟 番薯条+25配饮品