2023-07-26
呢间炸鸡真系食过最好味🤩已经食过好多次绝对比得上韩国的炸鸡🥹不过其他食物的质素就正常发挥啦~平时lunch time去都冇乜人呢次闲日夜晚去好多人 可能因为依家放暑假🤓满座 陆续都有人来好彩等左五至十分钟就有位两个人食的话枱会比较细 冇乜位比你摆袋🫢呢到要自己去bar枱斟水拎纸巾餐牌全英文 不过菜式不多又有相片 所以唔会睇唔明🙌🏻店员大多数都系讲英文如果惊讲得不好可以指比佢睇🫶🏻今次两个人叫左个Platter ($308)包一份炸鸡 一份年糕 两杯饮品🌟BBU-LINKLE 芝士炸鸡 +$10可以转全鸡翼/全鸡腿🍗呢个芝士粉真系好浓郁系会上瘾个种🤩完胜其他都好食的炸鸡店而且粉通常给很多🤭以前食到后面都会觉得腻话一个月唔会再来(最后一个月不够又食🤭)依家食哂都完全冇问题❣️旁边会附上sour cream味道有点像yoghurt应该系想有少少酸味平衡油腻感Refreshing啲但个人认为不点酱更赞👍🏻肉质方面都比较飘忽🥸有时十分嫩滑多汁有时会相对鞋少少 冇乜汁但都唔差得去边呢度个炸鸡真系主要食佢的粉✨温馨提示 呢度只有全份炸鸡 冇半份㗎😗韩式辣味炒年糕很多酱汁酱汁味道惹味 偏甜 唔辣☺️入面有
已经食过好多次
绝对比得上韩国的炸鸡🥹
不过其他食物的质素就正常发挥啦~
平时lunch time去都冇乜人
餐牌全英文 不过菜式不多
又有相片 所以唔会睇唔明🙌🏻
店员大多数都系讲英文
如果惊讲得不好可以指比佢睇🫶🏻
今次两个人叫左个Platter ($308)
包一份炸鸡 一份年糕 两杯饮品
🌟BBU-LINKLE 芝士炸鸡
+$10可以转全鸡翼/全鸡腿🍗
呢个芝士粉真系好浓郁
系会上瘾个种🤩
完胜其他都好食的炸鸡店
而且粉通常给很多🤭
以前食到后面都会觉得腻
话一个月唔会再来(最后一个月不够又食🤭)
依家食哂都完全冇问题❣️
除返开大概$10/杯
整体platter冇特别抵 如果想饮野的话就可以叫😚
服务态度方面就真系有待改善🫣
明明我先讲两位 但个staff又帮另外一pair人写飞先
一个staff带位 坐低之后另一个staff好恶咁用英文问边个比你坐低🥺
已经好声好气同佢讲梗系你的员工啦
又十分质疑咁问我who😶🌫️
我心谂我又点会知你员工叫咩名呢
仲要其实我地本来系叫ramen 点知上左年糕
隔黎个枱都送错野😥
晚市关系 啲staff都好匆忙 要预左好多甩漏
后尾仲要冇哂whole chicken 只可以加钱转全鸡翼/全鸡腿
整体黎讲 依然觉得佢系最好味炸鸡 不过想食得舒服开心就建议大家lunch or tea time黎啦😘🫶🏻
📌BHC (旺角)
📍旺角登打士街43H号登打士广场1楼(油麻地站 A2 出口)