餐厅: 火鍋隨意門
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
。O小姐。火锅。日常。其实主要系被佢嘅装修吸引,今次我地拣左呢一间充满外国(土耳其)特色主题嘅火锅餐厅,令人哋冇得去旅行都扮去下(唔知几时先可以去旅行😑)~嘢食方面,质素唔差㖞,最紧要系新鲜,佢地既waiter仲要著到冲上云霄甘😀另一个卖点系无限时(重点!),所以我哋可以一路坐一路食,慢慢倾偈,慢慢食嘢😋我哋都嗌咗好多嘢,等我recall 下memory 先:必叫既竹蔗茅根- 呢个好似地球仪咁嘅器皿,系一打卡位🫢汤底方面- 叫咗卜卜蚬锅,佢仲加埋玫瑰露酒黎炒架,等佢爆出蒜香,令d蚬入面充满酒味😌黄金双拼- 咸蛋黄炒响铃再加鱼皮,热气中既热气主食牛方面- 我地极上手切牛肉拼盘,可以食到唔同嘅部位(牛颈脊、安格c牛肉、雪花牛肉、牛胸尖、牛黄喉…)我地仲叫左手打丸拼盘(波菜猪肉丸、黑松露墨鱼丸、芝心牛肉丸..)仲有打边边一定要叫韭菜猪肉饺,韭菜饺好好味😋仲有一定要叫个蔬菜🥬,点都要有d 绿色植物清下肠胃😅😍叫左甘多野食,甘开心,甘梗系顺便要啤一啤佢啦!最后,预早订枱生日既朋友仲有埋蛋糕食😌Ps: 门口仲有个打卡位,等你扮去左旅行😛
。O小姐。火锅。日常。

我哋都嗌咗好多嘢,等我recall 下memory 先:

必叫既竹蔗茅根- 呢个好似地球仪咁嘅器皿,系一打卡位🫢
竹蔗茅根

卜卜蚬

黄金双拼- 咸蛋黄炒响铃再加鱼皮,热气中既热气
黄金双拼

极上手切牛拼盘

手打丸并盘+韭菜饺

仲有一定要叫个蔬菜🥬,点都要有d 绿色植物清下肠胃😅
蔬菜篮

😍叫左甘多野食,甘开心,甘梗系顺便要啤一啤佢啦!

最后,预早订枱生日既朋友仲有埋蛋糕食😌

Ps: 门口仲有个打卡位,等你扮去左旅行😛
庆祝纪念
生日