葵广多野食就系人都知😍 有间burger收埋广场2楼,除左味道唔错之外,原来都劲抵食架🥰🔺食物 🔸 Mini 三色汉堡餐$78(自选三款) 有成5款mini burger款任你拣😚我就拣左✅ 自家制手打牛肉芝士汉堡一咬落滴哂肉汁,啖啖牛肉香味,细细个burger都加左啲洋葱、生菜👍减低油腻感.✅ 吉列手打虾饼芝士汉堡炸到热辣辣😍外脆内软,如果再加啲菜,口感会更丰富.✅ 脆辣炸香鸡芝士汉堡辣味唔算重,BB程度🤣 外皮有啲厚,肉质好似老左啲啲🥺 千岛酱搭配 味道唔错.➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖自私评分:🟡🟡🟡🟡⚪️自私评论:一个价钱可以试到3款burger,另加12蚊升级套餐(可拣薯条/番薯条/薯饼/麦乐鸡/虾球...) 同朋友share最岩拣呢款😍😍 抵食之选➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖#食在葵芳 #miniburger #小食 #汉堡 #餐厅 #抵食 #人气餐厅 #小

🔺食物
🔸 Mini 三色汉堡餐$78(自选三款)
有成5款mini burger款任你拣😚我就拣左

✅ 自家制手打牛肉芝士汉堡
✅ 吉列手打虾饼芝士汉堡
炸到热辣辣😍外脆内软,如果再加啲菜,口感会更丰富
✅ 脆辣炸香鸡芝士汉堡
➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖➖ ➖