2021-10-17 160 浏览
我喺一个食者,最钟意通街周围,食好嘢,尤其喺打边炉。今晚放工约左几个同事,到尖沙咀新开嘅特色火锅店聚聚。真喺好有惊喜,竟然比我到咁好质素嘅fusion 餐厅,一定要大大力推介餐厅位于1楼,上楼位置中间放置一盏好靓嘅水晶灯,好有气派,侧边见到一个特大嘅字,在舖满晒花嘅墙中间,眼前一亮另有好多酒瓶摆设,真喺未饮已经有D醉意!!进入店内,见到好多枱都叫左炸响铃,坐低即刻点个试试先,喺即叫即炸的,好厚身,非常脆!good再点了龙虾刺身,新鲜紥紥跳在鱼缸拎出嚟,肉质鲜甜爽口,厨师手工一流,切到厚度均一,配埋靓酒一齐食,爽!餐厅主打火锅,另有刺身,中菜,可以一次过order 3种唔同口味,正!整体水准很高火锅汤底特色,选用高质牛肉,火锅配料品种多,海鲜生猛,刺身厚身鲜甜,中菜款式多,价钱一分钱一分货合理,服务员细心又有耐性,不错!
我喺一个[扫]食者,最钟意通街周围[扫],食好嘢
,尤其喺打边炉。

今晚放工约左几个同事,到尖沙咀新开嘅特色火锅店聚聚。
真喺好有惊喜,竟然比我[扫]到咁好质素嘅fusion 餐厅,一定要大大力推介

餐厅位于1楼,上楼位置中间放置一盏好靓嘅水晶灯,好有气派,侧边见到一个特大嘅[醉]字,在舖满晒花嘅墙中间,眼前一亮
另有好多酒瓶摆设,真喺未饮已经有D醉意!!

整体水准很高

2021-10-15