香港公园内既玻璃白屋 室内装修有种欧陆感觉 坐到去落地大玻璃旁既位置 日光经大玻璃投射入内 仲可以睇到瀑布池景 相当写意🌞🌴Afternoon Tea Set for two $488卖相非常精致 样样都系一口size 食落好方便😚 第一二层都系咸点 总共有六款▫️三文鱼籽蟹肉挞:装左满满蟹肉同三文鱼籽 鲜美🦀▫️明太子蟹寿司卷:寿司卷配上明太子炸虾 口感酥脆🍙▫️素春卷:酥脆唔油腻 沾上泰式辣酱更惹味▫️脆炸布里芝士:炸芝士配上蔓越莓 芝味咸香🧀▫️巴马火腿配哈蜜瓜:巴马火腿咸香十足 搭配清爽多汁哈蜜瓜▫️烟三文鱼三文治:烟三文鱼花别致 配上脆脆米通 味道几夹🐟甜点有四款▫️柠檬挞:酸甜平衡唔错 🍋▫️荔枝果冻朱古力杯:盆栽造型好可爱 荔枝肉系面头 荔枝果肉清甜▫️三层朱古力蛋糕:朱古力味浓郁 底层坚果碎 口感十足🍫▫️玛德莲蛋糕:满满牛油香 再加上朱古力酱点缀▫️英式松饼配奶油及有机果酱:有蔓越莓同埋原味 松软绵密 满满牛油香又唔干 有机果酱同Cotted Cream 各有各特色 相当唔错Tea Set包埋茶或咖啡▫️丸久小山园煎茶:口感甘甜 略有涩味 解腻一流▫️热奶茶环境赢哂🤩 服务态度不错 打卡一流🫡

▫️三文鱼籽蟹肉挞:装左满满蟹肉同三文鱼籽 鲜美🦀
▫️明太子蟹寿司卷:寿司卷配上明太子炸虾 口感酥脆🍙