2023-06-05
今日同男朋友经过中环呢边做野, 见到好大个霓虹灯系店门,感觉好特别,就决定睇下menu!系我地最爱食既日本居酒屋入到去都有d 震撼,我细细过都听过下有龙虎豹呢本本土杂志,原来店入面既装修同设计都有呢种少色情x性感既感觉,但唔会太over, 感觉都舒服同自在,呢种特别嘅体验应该都系中环独有🤟🏻餐牌上面都好多不同种类既fashion 菜式同埋d 名都几特别当中最吸引我嘅系呢个炸明太子粟米粒我估唔到原来粟米可以咁样炸成一旧,食落有淡淡明太子味道,但又一粒粒粟米嘅口感,好好味😳我不断食,成碟我抢晒黎食咁济🤣呢碟真系世一推荐另外我地都拣左两杯cocktail 衬番d 野食,都好好饮❤️🫶寿司拣左classic 既三文鱼寿司呢个系鲷鱼薄切,咁样衬埋辣椒同埋d 汁都好衬串烧我哋拣咗烧五花腩,牛舌,月见烧肉串。我去到边都会order 牛舌,指标系会唔会太靭咬唔到,但呢度完全无问题仲好好食👏🏻我地太肚饿,所以仲叫左dragon roll and spider roll 😆比我哋想像中份量大份,同埋啲味道好好食,每一啖都有鱼生辣椒油飞鱼籽,Spider roll 既紫苏叶都好夹😍以中环嘅价位来讲,我哋埋单时
系我地最爱食既日本居酒屋
当中最吸引我嘅系呢个炸明太子粟米粒
寿司拣左classic 既三文鱼寿司
呢个系鲷鱼薄切,咁样衬埋辣椒同埋d 汁都好衬
以中环嘅价位来讲,我哋埋单时都觉得有少少贵,但我觉得都可以接受,始终呢度嘅地理位置系啱呢度啲人放工黎Chill 下🤟🏻
呢间居酒屋真系俾我好大既惊喜,我真系好推荐大家试下,每次黎野食,职员都有少介绍,感觉每位都好落力做好本份同提供服务👏🏻👏🏻