Line friends嘅cafe系好多地方都有,我曾经去过深圳𠮶间,系以甜品为主,入面嘅甜品,全部都系line friends人物嘅造型,特别又精美。而香港呢间,就同Bite&Bite联合嘅餐厅,以食美式汉堡薯条为主,作为line friends嘅粉丝,又点可以错过呢!为咗食呢间餐厅,特登早咗两个多小时入机场,佢系禁区入面,近200号登机闸口入面嘅。喺餐厅门口,已经见到大大只熊大,同慢头人,立刻心心眼😍,同佢地自拍🤳🏿咗n咁多张,入到餐厅座位有啲food court,某几个位置有熊大、cony等等嘅line friends比你同佢影相打卡📸。而食物方面,有汉堡薯条、鸡翼拼盘、热香𩠌等等既美式食物,呢啲都印有line friends既样,我今次就点咗烤鸡扒汉堡配薯条🍟。汉堡包上面印有黄色小鸡嘅样,而纸上面都印有cony嘅样,汉堡入面嘅烤鸡扒,用鸡酱去烤,所以都几入味,加埋生菜、蕃茄、沙律酱,以一灌汉堡嘅造法,至于,薯条系幼身,普通加盐麦当劳𠮶只,不过新鲜炸,热辣辣几好食👍🏻!如果你系line嘅粉丝,一定会钟意既,至在打卡都够晒啦,不过,食物就唔系做到十分line friend造型,只系

烤鸡扒汉堡配薯条

如果你系line嘅粉丝,一定会钟意既,至在打卡都够晒啦,不过,食物就唔系做到十分line friend造型,只系印上去,求其咗啲,质素就唔太差,但又未去到好好食,不过,价钱就离地咗啲,普通一个汉堡薯条都八十蚊,size唔算大,份量亦唔叫多,所以黎得呢度,应该都系啱打卡一族。