新蒲岗锦多文青ℂ𝕒𝕗𝕖 谂住揾间好坐好食好吹水既 点知 (ㆆᴗㆆ)好伏☻ ☻ ☻ ☻ ☻见到个下午茶𝓶𝓮𝓷𝓾 差不多所有𝒾𝓉𝑒𝓂都有蓝色萤光笔既痕 ☻得三个面可以选择 其他都系小食 ╮(╯_╰)╭所以问员工有无𝓶𝓪𝓲𝓷 𝓶𝓮𝓷𝓾 佢话下我地问有无其他𝓶𝓮𝓷𝓾 佢话得呢个态度绝不亲切 (ㆆᴗㆆ)我黎之前无咩食过野 所以叫左卡邦尼意粉 想再加个特饮 谂住枱面上有个特饮既𝓶𝓮𝓷𝓾 叫特饮比半价 但个员工话呢个无半价 我问边度有特饮𝓶𝓮𝓷𝓾睇 个员工先后知后觉攞个特饮𝓶𝓮𝓷𝓾比我☻我朋友叫左小食加 柠檬茶同一个员工 就锦放低个餐落枱 粒声都唔出就走左 ☻个卡邦尼意粉癫覆我对卡邦尼意粉既想像佢个样劲似颓面 火腿白汁意粉? (눈‸눈)我心谂发生咩事 $𝟞𝟚蚊只有烟肉加意粉 个卖相真系好差(゚д⊙)紫薯ʟᴀᴛᴛᴇ拉个花系靓既 但负分既程度好高 就算个花拉得几靓都拉唔返去到平均值╬☉д⊙)我差唔多食晒个面 我朋友先问佢点既柠檬茶原来系漏单 同一个员工 然后一句对唔住都无(`へ´≠)ᴰᵒⁿ’ᵗ ʷᵃⁿⁿᵃ ᵉᵃᵗ (/‵Д′)/~ ╧╧唔小心嬲猪左

所以问员工有无𝓶𝓪𝓲𝓷 𝓶𝓮𝓷𝓾 佢话下
我地问有无其他𝓶𝓮𝓷𝓾 佢话得呢个
态度绝不亲切 (ㆆᴗㆆ)

我朋友叫左小食加 柠檬茶

同一个员工 就锦放低个餐落枱 粒声都唔出就走左 ☻

个卡邦尼意粉癫覆我对卡邦尼意粉既想像
佢个样劲似颓面 火腿白汁意粉? (눈‸눈)

我差唔多食晒个面 我朋友先问佢点既柠檬茶
原来系漏单 同一个员工 然后一句对唔住都无(`へ´≠)