呢个系我人生嘅1st Omakase🥳🥳终于试到🤩, 希望下次会坐到bar枱😌如果可以一旧旧上就打卡靓啲🥰#hoisumeat上环 #hoisumeat中环✨Seasonal Sushi Set 💰680⭐️Japanese Egg custard⭐️Sushi 12 Pieces⭐️Sushi Roll⭐️Soup⭐️Dessert 💫评分: 8.7/10📝禁多sushi入面海胆最impressive好新鲜 非常幼滑~ overall好fresh! 不过第一次食omakase所以好难compare🤯, 我觉得系高质同揾番小小日本🇯🇵筑地食寿司🍣嘅感觉😋, 甜品系脆饼夹红豆同埋绿茶雪糕🍦几特别💚, 透心凉同好松脆有啲难成个摆落口🤣𝕊𝕦𝕤𝕙𝕚 𝕊𝕦𝕞𝕚 鮨隅📍中环九如坊6-10号林氏大厦地下B号舖(上环🚇E3出口行5分钟就到)#鮨隅 #sushisumi #厨师发办 #香港厨师发办 #厨师发办推介 #omakase #sushi #海胆 #omakasehk #omakasehongkong ##中环午餐 #中环晚餐 #上环午餐 #上环晚餐 #上环美食 #香港美食 #followforfollow

Sushi  12  pieces

Dessert

💫评分: 8.7/10

𝕊𝕦𝕤𝕙𝕚 𝕊𝕦𝕞𝕚 鮨隅
📍中环九如坊6-10号林氏大厦地下B号舖
(上环🚇E3出口行5分钟就到)

#鮨隅 #sushisumi #厨师发办 #香港厨师发办 #厨师发办推介 #omakase #sushi #海胆 #omakasehk #omakasehongkong ##中环午餐 #中环晚餐 #上环午餐 #上环晚餐 #上环美食 #香港美食 #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie
Sushi  12  pieces
Japanese Egg custard