话说学生系大型poker比赛赢咗冠军,仲认识咗一班志同道合嘅朋友创办咗个慈善性质嘅poker协会 ,顺便车我去参观新开嘅海景比赛场。见到楼下附近有间发晒光嘅酒吧,好奇心驱使下就去探店啦💯玩poker除咗要有技术之外仲要讲运气,无谂过连食野都一样🤣 当店员同我讲无晒大蚬整海鲜炒饭嘅时候,我退一步以为海宽天空放弃大蚬照要个饭,点知焉知非福变咗浮夸巨型红虾炒饭,surprised🥳 全世界都知我一向对西班牙菜麻麻,但呢度可能系我食过最高质嘅西班菜!每款食物色香味俱全,款款有自己特色好好食,尤其是个海鲜炒饭, 每粒饭都沾满调味料, 镬边微微烧焦香脆,真系食唔停口😋而且每只虾都好粗壮啖啖肉,虾头多膏爆汁,本宫超喜欢🤍【我的小幸运餐单】1️⃣Octopus Carpaccio 88HKD2️⃣Foie Gras Lollipop 78HKD3️⃣Tortilla De Patata (Regular) 78HKD4️⃣Clams in Lemon Wine Sauce 98HKD5️⃣ Seafood Paella (For 2) 208HKD6️⃣(GI)Red Sangria 60HKD7️⃣(GI)Rose Sangr

【我的小幸运餐单】
1️⃣Octopus Carpaccio 88HKD