约埋朋友嚟铜锣湾记住要试下呢间港式鸡煲火锅-米走鸡🤗🌟黄金芝士鸡煲🌟浓浓的芝士香,混合咗鸡肉嘅鲜味,迫你食咗再食💯非常特别,令人回味无穷。🌟澳洲和牛M8肩胛肉眼片🌟油花均匀分布,师傅掌握得好好,刚刚好嘅熟度。和牛M8入口即溶,无需要任何调味已经好浓郁够味。重口味的朋友,可以试试配上椒盐或蒜蓉辣椒,味道更突出💯🌟西班牙黑豚肉🌟黑豚肉味道丰富,肉质鲜嫩,滋味无穷,绝对能满足你对肉食的期待😋师傅嘅煮法又店,都好正💯🌟脆鲩片🌟师傅火喉操控好好,脆鲩片煮得好好,肉质香滑,有著极佳嘅口感。煮法独特,超级推介,咁既特点一定要试吓💯🌟黄金芝士鸡煲再提一提🌟鸡肉煲得入味,配合芝士的浓郁,再烧一烧,食咗确实有惊喜,𠮶味,真系不得了。我哋食得好满足,肯定会再嚟😋💕以佢嘅价钱,再比佢嘅质素同份量, 真系非常之性价比高💯一定会再来!大家,记得试下米走鸡,一定要嚟食佢嘅鸡煲火锅,你哋一定爱上佢㗎!
约埋朋友嚟铜锣湾记住要试下呢间港式鸡煲火锅-米走鸡🤗
🌟黄金芝士鸡煲🌟