餐厅: 忠誠茶座泰國菜
资讯:

2022-10-11 930 浏览
呢间泰国餐厅好出名 系大埔大尾笃入面咁山卡啦嘅地方 平日夜晚都要book位 可想而知食物真系有番甘上下质素 我地都系翻兜又翻兜🤣食完会怀念既味道!⭐烧鳝 - 每串都大大条 劲肥美 鱼皮烧到香香脆脆 鳝鱼肉质爽脆劲鲜甜 最正既系 我食吾到有骨!⭐串串饼配红咖哩鸡 - 呢度薄饼有别一般泰店 串串饼外型够哂吸精 食得出一层一层好松化 沾埋咖哩汁同吃真系好正⭐猪脾 - 入哂味 肉质够juicy够哂林 ⭐猪颈肉 - 朋友话味道好似食紧叉烧咁 肉质就好Q弹爽!⭐冬阴功 - 我自己觉得几攻鼻 每饮一啖就好想咳一次 但朋友们又冇乜野 汤料好足 共有四只大虾!⭐生菜包 - 鱼露重手左 比较咸 要配埋生菜加青瓜先好d⭐ 虾饼 - 基本上而家好多间都做得好出色 虾胶打到好弹牙!我地六人叫左十样食物 卖单都只系两百蚊一位性价比超高!饱到捧住个肚走!
呢间泰国餐厅好出名 系大埔大尾笃入面

⭐猪脾 - 入哂味 肉质够juicy够哂林

⭐猪颈肉 - 朋友话味道好似食紧叉烧咁 肉质就好Q弹爽!

⭐生菜包 - 鱼露重手左 比较咸 要配埋生菜加青瓜先好d

我地六人叫左十样食物 卖单都只系两百蚊一位
性价比超高!饱到捧住个肚走!

2022-10-11