2023-07-25 3936 浏览
☀️暑假就系要尽情吃喝玩乐💕讲到食嘢最开心莫过于食自助餐,见到咁多美食当前心情都豁然开朗,若果同埋同屋企人一齐分享美食就更加更加更加happy 🥂Café bord de Mer & Lounge推出 #夏日海鲜炭烧美食自助晚餐 #自助晚餐 🍖 除了品尝各款精致 #炭烧美食、#冰镇海鲜、各款 #夏日甜品 、冷盘、熟食、寿司吧等,推介超肥美多膏大大只面包蟹🦀 同埋鲜嫩多汁炭烧西冷牛扒🥩.|夏日精选礼遇 (14/7-27/8 )|✨免费指定精选红白餐酒、啤酒、果汁任饮✨每位成人可获赠炭烧西冷牛扒一份✨炭烧烤全猪 (只限星期五至日)✨Kids Corner 小童自助餐区.除咗美食同超级无敌大海景之外,仲有 一众 #蜡笔小新 主角陪我哋一齐食,食饱饱到外面吹下海风,散下步打打卡📸真开心,快乐就系一家人一起及时行乐👨‍👩‍👧💕.@AubergeDiscoveryBay#SummerRefreshSeafood&GrillBuffetDinner#香港愉景湾酒店#愉景湾酒店#AubergeDiscoveryBayHongKong#AubergeDiscoveryBay
☀️暑假就系要尽情吃喝玩乐💕

讲到食嘢最开心莫过于食自助餐

见到咁多美食当前心情都豁然开朗,

若果同埋同屋企人一齐分享美食就更加更加更加happy 🥂

|夏日精选礼遇 (14/7-27/8 )|

✨免费指定精选红白餐酒、啤酒、果汁任饮

✨每位成人可获赠炭烧西冷牛扒一份

✨炭烧烤全猪 (只限星期五至日)

✨Kids Corner 小童自助餐

除咗美食同超级无敌大海景之外,

仲有 一众 #蜡笔小新 主角陪我哋一齐食,

食饱饱到外面吹下海风,

散下步打打卡📸真开心,

快乐就系一家人一起及时行乐👨‍👩‍👧💕

@AubergeDiscoveryBay