2023-12-04 29 浏览
之前自己食过几次,今日谂住带埋屋企人试吓环境 4/5地方阔落,可能因为生意唔多,所以都坐咗张8人大枱服务 3/5 用QR code落单,无主动提供水,都无热水提供食物 3.5/51. 辣死你吗配牛肉舖头其中一样招牌菜,可以跟唔同嘅肉类。个饭系用斑斓一齐去煮,所以睇落系绿色,都几有趣。牛腩煮得软腍入味,份量都唔少。2. 砂锅老鼠粉其实个质感系银针粉,用砂锅上热到好够,自己搅拌嚟食,配料都唔少,但如果有啲肉类喺面会更好3. 杂锦串烧最欣赏系可以自己Mix and match,要咗两牛一鸡。沙嗲酱调得偏甜,啱晒啲唔食得辣嘅朋友,火喉同肉质都算唔错4. 班兰咖央多士呢样系我本身几钟意食嘅小食,面包够脆,如果加埋厚身牛油会更加好味邪恶5. 肉骨茶拣咗猪脚弯,肉质软腍,汤底可以更加重药材味,如果再有胡椒味就更好整体 3.8/5
之前自己食过几次,今日谂住带埋屋企人试吓

环境 4/5
地方阔落,可能因为生意唔多,所以都坐咗张8人大枱

服务 3/5
用QR code落单,无主动提供水,都无热水提供

食物 3.5/5

1. 辣死你吗配牛肉

2. 砂锅老鼠粉

3. 杂锦串烧
,火喉同肉质都算唔错

4. 班兰咖央多士

5. 肉骨茶