呢间cafe Pal. 装修超有行简约风格,有室内室外位置,最出名系佢哋嘅维也纳咖啡同埋抹茶,而且发现佢哋嘅食物同饮品都超级高质,9999分推荐🥳,会encore 嘅质素:-1️⃣「维也纳抹茶/咖啡🍵 ($49)」超级多嘅忌廉系表面,下面系拿铁,无论系咖啡定抹茶味都超级舒服浓郁,而且佢个杯嘅大细适中,唔会觉得好腻,佢表面呢做多层心思,有一层咖啡或者抹茶嘅忌廉,再加上原味忌廉,层次丰富得来好好饮!~Espinannar matcha/ latte 👍🏻-2️⃣「慢煮鸡胸自家制青酱意粉🐔($138)」慢煮鸡胸未算超滑,但青酱食警好香,仲有d松子仁好香,而意粉有咬口唔会太干,推~Sous Vide Chicken Breast Homemade Pesto Pasta 👍🏻
1️⃣「维也纳抹茶/咖啡🍵 ($49)」
2️⃣「慢煮鸡胸自家制青酱意粉🐔($138)」
维也纳抹茶/咖啡
维也纳抹茶/咖啡