2023-03-18 111 浏览
冇假期去但系又好挂住韩国嘅食物,于是今日见早放工,outdark冇咁多人排队,一于去食返餐劲嘅。讲到呢度,最挂住嘅梗系佢嘅炸鸡拼盘啦,我记得佢嘅薯条系好好味。我哋拣咗蒜蓉味嘅,份量非常多,啲薯条同我记忆中一样咁好味咁出色,口感除得来又唔会好热气,仲好有薯味,加埋啲调味粉真系不得了。炸鸡翼都好好味,加呢一只雪花嘅蒜蓉粉,甜甜地咸咸地,味道立体。另外我哋再叫咗芝士炸鸡,会有专人过嚟煮芝士,啲芝士嘅口感非常正,拉丝得来又唔会鲸得太硬,配落啲炸鸡味道不得了,松脆嘅炸鸡外皮再加软绵绵嘅芝士,口感好丰富。另外当然仲有佢另一个重点,蓝莓奶昔!份量好多,味道好浓,感觉好足料,好好味超级饱嘅一餐,我觉得两个人嚟讲呢个份量有啲多,如果三个人咁样叫嘅话就啱啱好啦!