小编对麻辣火锅真系上晒瘾,方叔叔嘅麻辣火锅绝对系经典,基本上系香港以麻辣边炉计真系跑赢晒所有品牌。而小编最钟意就系佢哋每一样嘢都可以叫半份,尤其啱晒两个人去打边炉都可以试到好多晤同种类嘅食物。同埋佢地有个细心之处就系每一款食物都系标签加了可以煮几耐,等你清楚知道点样先唔会overcook。

除了睇下面食评之外,小编真系想update埋佢哋5月份激减优惠,凡消费满$200即送$100优惠卷供下次消费使用,下次消费亦是每消费$200可使用一张减$100优惠卷,无封顶使用(套餐不能使用),而有效期为派发起计30天。但大家记得呢个推广不适用于中环店**鸳鸯麻辣锅(普通辣同花胶鸡汤)嚟食重庆火锅小编一定会选择佢地普通麻辣汤底,虽然小编选择系普通辣,但经时间慢慢熬煮你会发现会慢慢越来越辣! 而另外一边小编就选择了花胶鸡汤,小编都真系相当钟意!
小编精心推荐:
- 美国Prime牛小排肉质嫩滑 口感非常好味 小编相当钟意
- 嫩牛肉平价但口感小编觉得真系不输贵价牛肉基本上每一次都嚟食- 鲜鹅肠 超级爽口 一试难忘
- 鲜龙趸片 满满胶质 鱼味超级浓郁
- 美国桶蚝 肥美到爆 口感爆棚
- 十秒牛

鸳鸯麻辣锅(普通辣同花胶鸡汤)

小编精心推荐:
- 鲜鹅肠 超级爽口 一试难忘