2023-12-07 87 浏览
呢间日式餐厅已经成为咗我香港最爱居酒屋之一同朋友收工想轻松一下就会黎食下炸物,饮翻两杯,每月都黎🤭🤭今次试咗新菜式都想happy share下-每次黎都必点既炸串系黑和牛,三文鱼芝士同鸡蛋猪肉卷黑和牛每啖都系香浓既牛味,而芝士三文鱼炸至搭上芝士系出奇地好食!今次试埋五花肉同秋葵,五花肉炸后内里依然保持肉汁,肉质嫩口好食!呢间餐厅系我最欣赏既炸串☺️暂时都未食到有比佢更好食既炸串!-明太子芝士玉子烧多层口感嫩滑,包住半溶拉丝既芝士同澎湃嘅明太子,perfect match令人食唔停✨必食!大大力推荐!✨-主食方面同朋友一齐share咗个鹿儿岛吉列黑豚扒定食,黑豚扒裹上薄薄的面包糠,黑豚扒炸至外脆内嫩,柔软既肉质,猪肉味香浓!身为牛魔王既我都对黑豚扒改观😍 份量亦都好多,我相信一个人食哂成个定食系会十成十饱😂-当然唔少得同朋友既frozen beer,推介大家如果钟意酸酸甜甜嘅话,可以饮热情果味同埋西柚味,呢两款都系我每次嚟嘅必点,想清新少少嘅味道就可以试吓苹果味今次既梅酒「吟香梅 般若刀」味道好有趣,后劲竟然系辣味好过瘾😂-期待下个月再同朋友黎饮翻杯,放松一下✨
呢间日式餐厅已经成为咗我香港最爱居酒屋之一
每次黎都必点既炸串系黑和牛,三文鱼芝士同鸡蛋猪肉卷
期待下个月再同朋友黎饮翻杯,放松一下✨
黑和牛、三文鱼芝士

日本鸡蛋猪肉卷