2022-10-16 1959 浏览
已经去过三次,今次因为俾佢个彩虹墙吸引,决定同仔仔喺呢间餐厅举办一岁生日会,book咗佢嘅Rainbow room,贪方便唔使另外俾钱做back drop🫢。影咗好多靓相之余,客人都赞嘢食好食!事前员工帮我哋plan 流程表,确保我哋流程畅顺,结果生日会顺利圆满举行 😍 佢哋餐厅唔算太大,但系环境舒服,地方干净,令到我可以放心比小朋友周围玩。佢哋party系人头收费,彩虹房最低消费系$8,000。我哋唔够人数,但系加埋candy corner就啱啱好够数(蛋糕是额外加钱订的)。总括嚟讲,虽然唔系叫做平,但系客人个个都食得好开心,同埋仔仔一岁生日影咗咁多靓相系值得嘅 😍

2020-03-29
午餐