2018-06-01
随著越来越多既公司进驻鲗鱼涌,在这区食一个午饭都实在唔容易,但系有时忙还忙,都想食番个好味,relax一点既lunch奖励一下自己辛劳既工作,今日就俾我揾到呢间西式小店😍 餐厅细细,座位唔多,但系价钱唔算特别便宜,亦唔系来去匆匆既快餐,所以人流唔算非常多,最少我今日去到既时候唔驶等位😝🍽和式All Day Breakfast $118All Day Breakfast平时都食唔少,亦系其中一款我最喜欢既食物,贪佢选择够多,超级满足,而呢度既All Day Breakfast更进一步,系All Day Breakfast之中再细分三款,「和式」,「洋式」,「素食」,各式其式,今次我试佐「和式」,佢有蒲烧鳗鱼,味噌炒蛋,连骨香肠,田园沙律,同埋牛油吐司,份量好大份,其中蒲烧鳗鱼做得好好,唔会太甜,鳗鱼系厚身有肉地既,食完成份「breakfast」真系满足到癫呀!😋🍽跟餐可以用半价在drink menu上随便拣(except Bless Juice),点佐Matcha Latte (+23),劲大杯,抺茶味仲要厚厚的,超浓,正呀😘
🍽和式All Day Breakfast $118