2021-02-22
时代广场啲餐厅真系差,好多都系废到不得了,好似好耐以前朋友经历过PizzaExpress啲尼泊尔伙计黑口黑面大声骂人已经对呢度啲食肆好不满。今次呢间呢间Greenhouse 又系极品。服务又差,啲人讲嘢好似蚊滋咁细声,啲菲国伙计递菜又冇讲多谢,部长安排啲人坐到好似沙甸鱼咁迫系咪想啲顾客感染病毒?明明间餐厅大到讲句嘢都有回音以及门可罗雀,系要啲客人坐埋一齐,非常过分讲到啲嘢食简直恐怖,炸猪扒乌冬系全香港最难食嘅,啲粉同啲猪扒分开,汤底应该系开份,差过大快活𠮶啲乌冬,成碗野同啲猪扒系冇温度,猪扒又难食有冇味道,材料劣质煮食手法更加差劣全香港应该冇人整咖喱鸡好似佢整得咁肉酸,𠮶啲鸡扒同啲咖喱完全唔啦间,鸡扒就咁放喺啲饭上面,𠮶啲咖喱汁就系啲饭下面,鸡扒份量小到不得了,佢唔写住系咖喱鸡饭我以为系小学生煮嘅豉油鸡饭,咖哩又咸又难食,咁都够胆收$130 我老婆叫咗个识讲广东话嘅伙计投诉啲嘢好难食,我同我老婆讲使乜投诉啊,呢啲咁低质素嘅餐厅永远都唔会再帮衬。我老婆话𠮶个侍应听到我咁样讲咁都冇反应真系神奇,我话呢啲咁低质素嘅餐厅反映黎做乜,有得佢执笠啦,香港呢啲低等餐厅比比皆是,呢啲咁嘅垃圾餐厅执咗笠
我老婆叫咗个识讲广东话嘅伙计投诉啲嘢好难食,我同我老婆讲使乜投诉啊,呢啲咁低质素嘅餐厅永远都唔会再帮衬。我老婆话𠮶个侍应听到我咁样讲咁都冇反应真系神奇,我话呢啲咁低质素嘅餐厅反映黎做乜,有得佢执笠啦,香港呢啲低等餐厅比比皆是,呢啲咁嘅垃圾餐厅执咗笠完全唔会有人觉得可惜。香港啲餐厅系差到你批评佢之后个负责人分分钟揾啲低贱的打手骂回你转头。拭目以待啦,放马过嚟睇吓我会闹到你七彩
超级难食炸猪扒乌冬
垃圾咖喱鸡扒饭