2023-08-31 401 浏览
身为水怪嘅我对于液体真系超级中意🥹 仲要咁多人排队🤣佢哋系用易拉罐嚟做容器,真系可以话系呢度嘅其中一个吸引之处,而且呢间手摇饮品店亦都有别于坊间普遍嘅手摇,因为佢哋系用即时冲泡日本茶嘅方式,嚟做佢哋主打嘅日式茶饮🍵冰度固定嫁🫣店内都有少量位置坐低打卡~用木板来做设计都买少见少嫁🥺 木板好有feel😌72%纯生朱古力 🍫呢杯嘢真系落足心机整嫁💓 因为听店员讲佢哋系冲个阵要先溶咗72%嘅生朱古力🔥 而啱啱溶好嘅朱古力浆系会沉晒喺底部嘅位置,之后会再倒入牛奶🥛 店员都提醒饮之前记得记得一定一定要摇匀咗先,浓厚嘅朱古力mix埋牛奶一齐真系好夹🙈 72%嘅朱古力唔会太甜,而呢杯手摇又好大杯,真系话咁快啜下啜下就饮哂了🤤佢哋而家仲做紧coupon set,好抵💯 买翻一套同朋友仔share都系唔错嫁😌
身为水怪嘅我对于液体真系超级中意🥹 仲要咁多人排队🤣

冰度固定嫁🫣

店内都有少量位置坐低打卡~

用木板来做设计都买少见少嫁🥺 木板好有feel😌

72%纯生朱古力 🍫