餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
🌸饺掂一早已经听过佢手工饺子嘅大名,经过成日见到店面贴住同蔡澜先生的合照,所以拎完消费卷就即刻拎左黎食下午茶🤪-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食评 🥟汤寿喜烧牛肉饺 $54有惊喜💕牛肉味好浓郁,而且唔知系唔系因为汤饺嘅关系,饺子中心好juicy,值得一试👍🏻-🥟煎元贝猪肉饺 $54煎饺外皮好脆身,猪肉味配搭元贝嘅鲜出到黎特别鲜甜,不过煎饺好似冇汤饺咁juicy,但系都唔错👍🏻-🥟煎野生松茸素饺 $58素饺以为味道会比较淡,试完就觉得呢个想法大错特错😂松茸令到成只饺好香,而且食落都系有甜香味,好味💕-📍 饺掂手工饺子云吞专门店@nomnomdumpling 湾仔庄士敦道44号地下-环境:🌸🌸🌸🌸味道:🌸🌸🌸🌸服务:🌸🌸🌸🌸卫生:🌸🌸🌸🌸性价比:🌸🌸🌸🌸-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_wanchai #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去处 #打卡餐厅 #相机食先 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食推介 #香港打卡 #餐厅推介
🌸

味道:🌸🌸🌸🌸
服务:🌸🌸🌸🌸
卫生:🌸🌸🌸🌸
性价比:🌸🌸🌸🌸
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_wanchai #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去处 #打卡餐厅 #相机食先 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港美食推介 #香港打卡 #餐厅推介#假日好去处 #香港必吃 #香港美食 #香港好去处 #香港探店 #香港旅游攻略 #湾仔美食 #湾仔黄店 #饺掂 #饺掂手工饺子云吞专门店 #手工饺子 #手工饺子🥟