2023-03-23 17 浏览
♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡ 屯门 - ChocoNext ♡‎ ♡‎‎ ♡‎ ♡‎ 「香港制造手工朱古力🍫」其实我好钟意食朱古力💜🤭甜苦各有风味🤪最近行开屯门市商场见到呢间Choco Next见新开过去了解下先🤪原来系香港手工朱古力嚟仲要使用欧洲原材料 绝对唔Hea 🤓透过唔同的食材组合创作出「10种味道x10种心情」的招牌系列 “Emotional Collection”礼盒🤩人生十味 最基本嘅甜酸苦辣都包含晒每一种口味都经过精心配搭✨咁得意 我就买咗: Moody 朱古力礼盒 + Truffle Salty Almond 松露盐杏仁朱古力包装比较简约时尚 望住每粒朱古力好似欣赏紧艺术品咁🔹Moody 朱古力礼盒🔹五款口味 创新配搭 例如绝望嘅味道:粟米、白果优柔寡断嘅味道: 黑芝麻妒忌嘅味道: 热情果、 辣椒紧张不安嘅味道: 丁香 • 橙迷失嘅味道: 山椒、芥辣、盐每款都超特别~🤭本身忧愁嘅心情都被靓朱古力溶化了🔸 Truffle Salty Almond 松露盐杏仁朱古力 🔸味蕾感受一次奢华嘅享受黑松露、朱古力嘅组合感觉好香醇🔥૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :总评支持香港制造 而且欧洲

「香港制造手工朱古力🍫」

其实我好钟意食朱古力💜🤭

包装比较简约时尚
望住每粒朱古力好似欣赏紧艺术品咁

🔹Moody 朱古力礼盒🔹
五款口味 创新配搭
例如绝望嘅味道:粟米、白果
优柔寡断嘅味道: 黑芝麻
妒忌嘅味道: 热情果、 辣椒
紧张不安嘅味道: 丁香 • 橙
迷失嘅味道: 山椒、芥辣、盐
每款都超特别~🤭
本身忧愁嘅心情都被靓朱古力溶化了

味蕾感受一次奢华嘅享受
黑松露、朱古力嘅组合感觉好香醇🔥

૮₍´˶• ᴥ •˶`₎ა :总评
支持香港制造 而且欧洲原材料朱古力
自己买嚟独食享受😎 或者买嚟送俾人都好得体
◆*.◆*.◆*.餐厅资讯◆*.◆*.◆*.
📍ChocoNext(屯门)
地址:屯门屯盛街1号屯门市广场1期UG楼K13号舖

►▪▫►▪▫►▪▫ 用餐提示 ►▪▫►▪▫►▪▫►
网上预订都可以㗎

🔎冇头绪:#elaineeat
🔎发掘同区美食:#ee屯门
🔎发掘同类美食:#ee甜品

#hkfoodie #hkfoodblogger #instafood #hkblogger #hkkol
#choconext_chocolate #choconext #chocolate #hongkong #handmade #instagood #foodlover