餐厅: 越大哥越式小廚
资讯:

2020-01-22 1303 浏览
呢个系上上星期自己去试先,到同我男人去食既一间越南粉~佢个汤底唔系味精,仲要几好味~望住个menu其实好多野想试,但我又离唔开我好钟意食既越南粉,结果我连续两次去都系叫生牛肉河XD生牛肉河 $54通常一碗生牛肉河都唔会5字头,但佢有个量之余个味都好正! 呢个价系超值既~招牌香叶烧肉鲜茄蟹汤越南粉 $74如果话个牛肉粉抵,呢个CP仲高!佢个汤底会令你追住黎饮,个面唔系一般既河或檬,系另一种粉,口感特别,成件事好开心! 汤底仲要有膏味,呢个真系值得试! 但个人唔抗拒个几碌黑色物体,我咬左啖就..炸春卷唔记得几钱啦,但其实我地朝争扎过要虾饼XD但呢个都好好食,好脆同足料~以后系香港想食越南粉既话呢间应该会系我既首选~
呢个系上上星期自己去试先,到同我男人去食既一间越南粉~
佢个汤底唔系味精,仲要几好味~

生牛肉河 $54

招牌香叶烧肉鲜茄蟹汤越南粉 $74
如果话个牛肉粉抵,呢个CP仲高!

炸春卷

以后系香港想食越南粉既话呢间应该会系我既首选~
2020-01-18
午餐