2024-06-08
会唔会太正呀😍终于食到啦!之前系深圳食过,但未系香港🇭🇰食过嘛,边间?咪就系探鱼啰!知道佢近期好热门出咗款同美极联乘嘅正嘢,点都要去食啦!豪吉藤椒油鲜青椒爽麻味烤鱼🐟谂都唔洗谂,真系为咗呢个豪吉藤椒油鲜青椒爽麻味烤鱼慕名而来食㗎!本身美极豪吉藤椒油已经系有好独特嘅🌶️辣味,配埋青椒同埋美极鲜辣汁,完全将个味道提升,本身好爱食辣嘅,觉得佢好入味,而且探鱼选用嘅凌波鱼都系好滑溜,肉质鲜甜,同埋得主骨少刺易入口嘛,既有鱼鲜味又有藤椒油同青椒香味,个汤都唔会太咸㗎!我哋除咗点咗条鱼🐟之外,仲有点咗小酥肉,好酥脆,肉质好嫩。另外仲加咗个海陆空天团🍢(15串),好丰富,特色串串🍢都有齐晒,满足我贪食嘅胃😍😍😍而且探鱼嘅招牌,就系任食🍧冰粉,解锁冰粉自由😍食完烤鱼可以降下温🤣🤣🤣配料好多选择,又有黑糖麻糬又有爆珠又有桃胶,仲可以加入红糖汁/桂花蜜🍯配料每日换新,真系好贴心!📌探鱼烤鱼🐟📍地点:沙田沙田正街18号新城市广场一期6楼626号舖@tanyuhongkong#探鱼 #美极 #美极鲜辣汁 #豪吉 #豪吉藤椒油沙田 沙田美食 凌波鱼 烤鱼 串串 小酥肉 冰粉#hkfood #hkfoodie #h
豪吉藤椒油鲜青椒爽麻味烤鱼🐟
📌探鱼烤鱼🐟
📍地点:沙田沙田正街18号新城市广场一期6楼626号舖
@tanyuhongkong
#探鱼 #美极 #美极鲜辣汁 #豪吉 #豪吉藤椒油
沙田 沙田美食 凌波鱼 烤鱼 串串 小酥肉 冰粉
#hkfood #hkfoodie #hkig #foodiehk #hkiger #igfood #hongkongfood
#hkfoodlover #foodielife #foodstagram #instafood #打卡美食 #香港好去处