2022-07-15 2820 浏览
微辣大排档 愈做愈大 跳出youtube 开真正既大排档 有车仔档 、小食、冰室类 同 大排档之分 今次拣左车仔面 冰室 电子落单 十分之方便食豪Dee十全大宝车仔面鲍汁鲍鱼,上汤花胶,瑞士鸡wing,秘制沙嗲鱿鱼,Rachel爱猪手(南乳猪手) ,卤水大肠,白菜发记猪肉饺,微辣香肠,梅菜发记猪肉丸,清甜萝卜头Roberto 配左油面 + 微辣辣汁 + 好钟意加葱 + 辣菜脯 拣套餐 仲有菜 同饮品 腐乳菜心思男丝袜奶茶黎到真系好大碗呀 同朋友share 岩岩好因为佢好多份量都两件起 所以呢个价钱都ok 呀 味道方面 每样送都吾错 好有港式车仔面既味道 配埋微辣辣汁 汤头几match比较特别既系鲍汁鲍鱼、上汤花胶、白菜发记猪肉饺,微辣香肠,梅菜发记猪肉丸呢d系出面食唔到 猪扒菠萝包大利猪扒包 冇咩人唔识 而家唔洗去澳门都食到 好开心呀朋友拣左菠萝包面 配埋热辣辣既猪扒 不错 另外再叫左d 小食 佢既小食 $2-3x 但全部份量都几多多人share 更好齌佢老味(美味聊斋)我食车仔面都钟意叫埋酸齌呢个味道都唔错 面唔会过酸/ 甜 麻辣鸡肾唔算好辣 但有麻味 泡椒无骨凤爪酸酸辣辣
微辣大排档 愈做愈大
跳出youtube 开真正既大排档

有车仔档 、小食、冰室类
同 大排档之分

配埋热辣辣既猪扒 不错

另外再叫左d 小食
佢既小食 $2-3x 但全部份量都几多
多人share 更好

齌佢老味(美味聊斋)
我食车仔面都钟意叫埋酸齌
呢个味道都唔错 面唔会过酸/ 甜

麻辣鸡肾
唔算好辣 但有麻味

泡椒无骨凤爪
酸酸辣辣 几开胃

Hugo绝对木偶(绝味莲藕)
呢个汁有d 似卤水
莲藕都爽口 同 入晒味