2018-02-11
有时食太多真系好想食返清啤健康啲,但食开咁多野既人要我突然就咁食个沙律当一餐真系完全无可能!所以朋友介绍我黎呢间野,话健康得黎我一定够饱。咁就要试过先知喇~佢啲餐可以自由配搭,一个前菜一个主食一个甜品一支果汁,全部都用superfood或者天然材料制成,每样细细碟但食完都真系几饱~同朋友一人叫左一个餐,叫左个磨菇汤,佢应该用乳酪整,几特别~第一啖有点怪但之后几好饮。主食的沙拉个汁好好味!佢令到本身一太爱沙律的我都成个食晒~鸡肉卷入面所有材料都切碎黎卷,色同味都有,只系如果可以热食会更开心。甜品个Coconut Choco 真系麻麻,但个coconut yougurt就好好味!带点点香蕉香味,好易入口~自家每日鲜制果汁系signiture!我地叫左「紫动力」同腰果奶,真心好fresh,材料味全留有在内,解渴又可以吸收最佳营养~
Mushroom soup
炸豆腐沙律
主食的沙拉个汁好好味!佢令到本身一太爱沙律的我都成个食晒~
鸡肉卷
甜品