2023-09-01 21 浏览
由本地制造的甜品,充满香港的特色,咁独一无二的产品当然要支持下!未食过咁大块牛角酥,全港首创,松脆又香甜,吃起来不油腻,一个人当下午茶☕️就岩晒。Chocolate XL dressed croissant 很邪恶,整块都沾满朱古力酱~朱古力控必点!Original XL pressed croissant 味道似原味的蝴蝶酥,多层次的口感,人气之选。曲奇🍪款式众多,好彩有得试食,今日就系试朱古力味和海盐脆脆焦糖朱古力味,试完即刻买咗两块~ 拳头般的大小,软曲奇,前者的朱古力味好浓,香甜诱人。后者以微咸平衡焦糖甜味,形成绝妙配搭~值得一赞系纸袋/包装纸不会渗啲油出嚟,食完只手仍然保持干净。另外,手快有手慢冇,我个日6点去,有8款味道已sold out!🫠Kit Kat mousse cup朱古力Mousse入口顺滑,朱古力味浓郁,仲有脆卜卜嘅Kitkat增添口感,整体唔会太甜,一个人食晒一杯都冇问题。益力多布甸今日饮咗未?未饮益力多都唔紧要,食呢杯布甸都系一样。神还原益力多,无论造型、味道、颜色都做到同样效果,好厉害!6点后,所有甜品杯买一件,第二件半价,好抵食,我相信好快会试齐晒所有味

很邪恶,整块都沾满朱古力酱~朱古力控必点!

Original XL pressed croissant
味道似原味的蝴蝶酥,多层次的口感,人气之选。

Kit Kat mousse cup

益力多布甸

6点后,所有甜品杯买一件,第二件半价,好抵食,我相信好快会试齐晒所有味道🤭
外卖自取