N+ Burger系一间有「Farm to Burger」理念既汉堡店,全港第一家真正拥有自家牧场,由澳洲Hunter beef 五个自家牧场直送Premium Angus顶级安格斯牛🐂制成100%全天然HGP free无添加荷尔蒙顶级安格斯牛肉及牛腩肉酸种汉堡🍔肉质柔嫩多汁,油脂分布平均🍔日本芥末酱牛前腩汉堡 💰$95澳洲顶级安格斯牛前腩配上芝士酸种汉堡🍔鲜切杂菜丝🥬日式芥末酱💛汉堡系做到好松软,安格斯煎得好香好多肉汁,配埋杂菜丝食落完全唔会油腻,做到个平衡,日式芥末酱好香,好攻鼻,唔错🍔特级松露酱牛前腩汉堡 💰$100澳洲顶级安格斯牛前腩配上芝士酸种汉堡🍔炒本菇🍄‍🟫鲜切绿毛菜🌱特级松露酱钟意松露酱嘅可以拣呢一款都系用咗安格斯嘅牛前腩,面包一样系好松软,配菜同埋菇加埋松露酱,多重口感之余多埋松露酱嘅香味,当然唔少得牛前腩嘅肉汁,我个人好钟意呢款转Combo加$40有薯条/薯角+汽水薯条系粗身薯条,薯条同薯角炸得啱啱好完全冇㶶,满满嘅薯仔味,仲有两款酱汁可以配搭,包括蜜糖芥茉酱同烧烤酱,两款酱汁味道都唔错。另外,汽水就有四款拣,要自助自己去汽水机斟

🍔日本芥末酱牛前腩汉堡 💰$95

🍔特级松露酱牛前腩汉堡 💰$100