系湾仔番工食lunch 嘅时候,经过呢间甜品店🧐,望落好光猛好靓,😍佢卖嘅甜品都好特别,系用两块好脆嘅饼夹住唔同味道嘅cream 同monchi!😋佢有好多唔同嘅味道,见到有好几个已经卖光😱,因为佢地今日有order, 有人买黎做散水饼,食到嘅人实在太幸福了吧。🥳同店员倾谈间,发现原来佢地系香港第一间卖呢款甜品嘅店!叫左一个⭐️绿茶味嘅达克瓦兹。真系好特别!个饼又脆又好食,佢本身系冻食,🍦令到d cream 好似雪糕咁,再加上入面有一粒monchi,所以口感好特别。😋怪不得人地会用黎做散水饼,除左好多唔同口味,佢仲系独立包装。👍🏼另外,我地叫左几个蛋糕仔,用黎作下午嘅小吃,有咸有甜。😛⭐️我好钟意呢个bacon!个蛋糕真系有bacon味同有bacon干,软软嘅蛋糕有脆脆嘅烟肉干,好特别同好味!❤️

另外,我地叫左几个蛋糕仔,用黎作下午嘅小吃,有咸有甜。😛

⭐️我好钟意呢个bacon!
外卖自取
下午茶