餐厅的安格斯牛来自澳洲5个自家牧场,系无添加荷尔蒙嘅顶级安格斯牛肉,亦系香港第一间拥有自家牧场嘅汉堡包店。餐厅喺商场外面,有分indoor 及outdoor 用餐区,餐厅更加系宠物友善餐厅!🍔🐾 特级松露酱牛前腩汉堡 $100面包系选用芝士酸种汉堡,口感软熟,咬落去有别于一般汉堡包~ 肉类选用澳洲顶级安格斯牛前腩,肉味浓郁但肉质唔会死实,特级松露酱好多而且好香,推介!焦糖洋葱汉堡 $69澳洲顶级安格斯再配上香炒焦糖洋葱,带有微甜,加上芝士嘅香味,味道好夹。脆鸡柳 $49炸鸡好大件好够味,肉质偏向腍身,食落唔会觉得好油好热气。汉堡包加$40可以升级套餐,配汽水同埋薯条或薯角,薯条薯角炸得啱啱好份量好多,沾上BBQ酱同蜜糖芥茉酱好惹味。另外套餐的汽水是 Free Flow的,可以喝到饱~

特级松露酱牛前腩汉堡 $100

焦糖洋葱汉堡 $69

脆鸡柳 $49
炸鸡好大件好够味,肉质偏向腍身,食落唔会觉得好油好热气。