♡ 香港首间Tiramisu 专门店 | Tiramisu‘Lab ♡-最近尖沙咀开咗一间tiramisu嘅专门店,地理位置方面都好近地铁站。Tiramisu主要由意大利名厨主理。 就连谢霆锋都去撑场~😆 - ♡ 开心果米苏 ♡ $56开心果有惊喜🫶 开心果米苏有啲微微嘅开心果香味。米苏本身又好滑好绵密,真系好好食。-♡ 奥利奥米苏 ♡ $52奥利奥米苏就更加不得了😆忌廉充满绵滑口感 ~ 钟意食Oreo嘅真系要试下。-♡ 泰式椰香芒果米苏 ♡ $52闻上去有香甜嘅芒果味同埋椰香味,充满着泰国嘅风味。每一层都层次分明,入面有芒果同椰丝等~ 食落感觉好特别 😆❥#⇢店铺资料:Tiramisu’ Lab (尖沙咀)尖沙咀梳士巴利道18号Victoria Dockside K11 MuseaB2楼Kiosk LAB203号舖## 🔍寻找同区美食📍➾ #矿泥黄X尖沙咀-#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍
最近尖沙咀开咗一间tiramisu嘅专门店,

地理位置方面都好近地铁站。
Tiramisu主要由意大利名厨主理。
就连谢霆锋都去撑场~😆

♡ 开心果米苏 ♡ $56

开心果有惊喜🫶
开心果米苏有啲微微嘅开心果香味。
米苏本身又好滑好绵密,真系好好食。
♡ 奥利奥米苏 ♡ $52

奥利奥米苏就更加不得了😆
忌廉充满绵滑口感 ~
钟意食Oreo嘅真系要试下。
♡ 泰式椰香芒果米苏 ♡ $52

闻上去有香甜嘅芒果味同埋椰香味,
充满着泰国嘅风味。
每一层都层次分明,
入面有芒果同椰丝等~ 食落感觉好特别 😆

⇢店铺资料:
Tiramisu’ Lab (尖沙咀)

🔍寻找同区美食📍
➾ #矿泥黄X尖沙咀
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去处 #香港小店 #相机食先 #手机食先#拍拖好去处
#香港美食地图#香港美食指南