推荐: 🍉🍉🍉 (3/5)    味道: 🍉🍉🍉 (3/5)    价钱: 🍉🍉🍉 (3/5)    打卡: 🍉🍉🍉 (3/5)    位置: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)    回访: 🍉🍉 (2/5)   Black Truffle Cream Sauce Pasta $139 🍉🍉🍉🍉一开头见到呢个卖相见到啲汁又多又稀,以为自己又中伏,点知食落又几好食,好耐无食过呢种天使面,非常挂汁,黑松露同蘑菇份量好多,黑松露几香,足够捞匀成个pasta都食到黑松露味,加埋蘑菇,虽然成碟pasta只有3款食物,但系一啲都唔单调👍French Fries $45 🍉🍉🍉薯条新鲜出炉,上枱个时非常热,味道无乜特别,薯味唔系太出,亦都无乜盐,胜在份量超多,最后我哋食唔哂😂Mint Mocha Frappe $45 🍉🍉🍉薄荷味超出,薄朱迷表示好满意👍 朱古力味都好浓郁,frappe打得几绵滑,唔会有冰粒/冰碎,饮到劲饱肚,不过无乜啡味,当佢mint choco frappe会好啲French Style Strawberry Banana Pancake $139 🍉🍉🍉🍉呢款系法式pancake,唔系日式
推荐: 🍉🍉🍉 (3/5)
味道: 🍉🍉🍉 (3/5)
价钱: 🍉🍉🍉 (3/5)
打卡: 🍉🍉🍉 (3/5)
位置: 🍉🍉🍉🍉 (4/5)
回访: 🍉🍉 (2/5)
French Fries
French Fries $45 🍉🍉🍉
Mint Mocha Frappe
Mint Mocha Frappe $45 🍉🍉🍉
呢款系法式pancake,唔系日式个款超厚嘅souffle pancake,pancake外层被一层焦糖薄脆层碌盖,切落已经会感觉到外层好脆,真系外脆内软,内层好软熟,蛋味香浓,虽然因为外层嘅焦糖层食落会有啲偏甜,不过食得甜品都预咗😂 配搭嘅士多啤梨同香蕉对个pancake无起到好大作用,所以如果有少少酱e.g.朱古力酱/士多啤梨酱会更好😍

下次有机会希望试埋日式嘅pancake!
后记
💟 有加一服务费
💟 用餐时间90分钟
💟 平时见到排哂长龙,到访个日竟然出奇地无人等位

📍 J.S. Foodies
地址:尖沙咀海港城港威商场2楼2608-2609号舖