2023-05-26
上礼拜去铜锣湾行街试咗啲好特别嘅野😍嚟到呢间被评为香港🇭🇰肉桂卷天花板嘅 #Cinnabon 试下佢地嘅肉桂卷柠檬🍋椰子🥥特饮夏天好啱饮🫶🏻😍蓝色好靓💙 💙 💙见到就已经解晒暑😍 本身以为系花瓶😂 点知柠檬配上椰子嘅味道又几特别 好好饮💙肉桂味冷泡咖啡☕️另外都试咗一款好特别嘅肉桂味冷泡咖啡第一次试嘅感觉好特别🫶🏻唔洗落咖啡店都可以饮到好味嘅咖啡☕️☺️柠檬椰丝卷最令我惊喜嘅就系佢哋嘅柠檬椰丝卷啦满满的柠檬香味 仲有好多椰子蓉 食落去唔会太甜 超正呀😍🍴另外再买一盒四件mini size俾屋企人食😆包括焦糖苹果肉桂卷、柠檬椰丝肉卷卷、原味肉桂卷同朱古力花生酱肉桂焦糖苹果肉桂卷表面有一粒粒嘅苹果🍎再配上焦糖同埋肉桂嘅香气 好好味😋原味肉桂卷就系经典口味肉桂味道好浓郁 食落去好有层次感朱古力🍫花生🥜酱肉桂朱古力同花生酱嘅组合 再加埋肉桂嘅香气 完美融入 超好味呀😆小Tips:肉桂卷可以放喺雪柜两日左右需要食嘅时候只要摆喺微波炉叮15至20秒就可以食啦🫶🏻☺️地址:铜锣湾勿地臣街14号地舖#Cinnabon #人气打卡餐厅 #打卡餐厅 #人气肉桂卷 #铜锣湾美食 #打卡甜品 #网红餐厅 #网红打卡餐
上礼拜去铜锣湾行街试咗啲好特别嘅野😍
小Tips:
肉桂卷可以放喺雪柜两日左右
需要食嘅时候只要摆喺微波炉叮15至20秒就可以食啦🫶🏻☺️
地址:铜锣湾勿地臣街14号地舖
#Cinnabon #人气打卡餐厅 #打卡餐厅 #人气肉桂卷 #铜锣湾美食 #打卡甜品 #网红餐厅 #网红打卡餐厅 #香港网红
#食评 #852food #hkig