2020-12-29 189 浏览
自从两年前喺台湾食过之后,一直对古早味蛋糕念念不忘,今年喺香港越开越多成行成市! 我唔知道边间先比较好食,加上屋企附近冇开到,今日难得出到嚟深水埗,不过呢一度系古早味蛋糕嘅集中地❤️😱 就咁喺Google揾,发现有三间古早味蛋糕店,当然要揾最高分𠮶间试一试啦☺️嚟到呢一间我哋发现不停有街坊排队,不停有街坊喺门口望来望去。我谂我哋拣啱店舖。 正值芝士流心蛋糕做紧优惠,我哋一于试一试☺️ 我见舖头入边有客人系买半分半分,系话你俾一个价钱呢就可以试到两只味😆几好㖞!下次一于试吓先!晒一啲心大心细嘅女人同埋发现佢有好多新口味㖞,见到有款云石蛋糕,仲有绿茶味蛋糕好吸引,决定下次嚟试吓先🥺