2010-08-08 3 浏览
是日睇完 DESPICABLE ME @ELEMENTS ... 为免排队,6 点唔够去左食新开既丼丼屋,一人队左一大碗饭 ... 识我既人都知我唔好饭,0个碗饭大到够我食几餐... 饱到顶住个肺!行下行下去左 THE ONE ... 试左呢间迫满人既北海道雪糕。舖面装修亮白,感觉清新!品牌LOGO有些雪花点缀,很北海道!雪糕柜前企满BUK雪糕既妹子,个个青春无敌,笑容灿烂,很是赏心悦目!叫左 2 FLAVORS,豆乳 + 古力橙。豆乳香浓,很豆浆,totally my type! 古力橙,极像CLUB 古力橙饼,还可以。走时还向貌似孙燕姿的姐姐拿了芝麻味试食,好香呀!价钱有点贵,但耐唔耐食一镬都OK

价钱有点贵,但耐唔耐食一镬都OK
豆乳 + 古力橙
2010-08-07