2022-02-10
猪肉$13鸡肉$13牛扒$21肠仔$11鲜竹卷$13.筲箕湾东大街嘅印尼沙嗲佬都几出名,都会系我经常去嘅地方,佢嘅沙嗲真系好好味,烧得又香又多酱,系烦在成日都好多人。.今次叫咗呢几样系我平时都会叫嘅沙嗲,猪牛鸡系一定会叫嘅嘢,平时都会叫牛肉唔叫牛扒,冇乜点留意价钱,但今次写文望到个价钱,差$8梗系叫牛扒啦唔叫牛肉,感觉上牛扒同牛肉会系比同样嘅你只系份量牛扒都好多😁.猪肉会有啲半肥瘦,但系要出面啲餐厅猪扒通常都好少会比半肥瘦。另外𠮶日唔想食鸡扒😌.肠仔都系以前成日都嗌嘅但系今次唔系咁好食烧得唔香,下次俾多次机会佢,再唔好食就以后都唔会叫肠仔。😔.鲜竹卷都系一定要叫,配埋啲沙嗲酱,我觉得系上左另外一个层次🥰.CP值及够饱价钱绝对唔贵特别系块牛扒😝.翻啅冇得讲啦,一定会返嚟㗎㖞😆
鸡肉$13
牛扒$21
肠仔$11
鲜竹卷$13
CP值及够饱
价钱绝对唔贵特别系块牛扒😝
翻啅
冇得讲啦,一定会返嚟㗎㖞😆