2022-10-25 334 浏览
🐡四围游,周围食 - 巴蜀烤全鱼🐡路过九龙城,见到呢间小店有卖鱼汤米线,好似几吸引咁,所以就试试佢。佢嘅Menu有D位几Fun,例如:鱼咀嘅英文系 Fish Tsui XD,增添一点喜感。🐟酸菜鱼片米线 ($70)🐟无谂过佢碗米线会咁大碗!劲足料!酸&辣Balance得好好,唔会太酸,又唔会太辣,正😄!鱼片都煮的好嫩滑,唔会Overcooked。米线都爽口,好食!🐟鲜鱼片米线 ($48)🐟试埋佢嘅鲜鱼片米线,汤底系好香浓嘅鱼汤,Feel到系好足料咁煲出嚟,而且冇咪精,会想饮多几啖佢嘅汤。鱼片都系刚刚好,嫩滑。米线,我特登叫佢写淋D,可以试到唔同质地嘅米线。淋米线都好食😋。食物:🐠🐠🐠🐠🐠环境:🐠🐠🐠🐠价钱:🐠🐠🐠🐠🐠服务:🐠🐠🐠🐠Overall:🐠🐠🐠🐠
🐡四围游,周围食 - 巴蜀烤全鱼🐡

🐟酸菜鱼片米线 ($70)🐟

🐟鲜鱼片米线 ($48)🐟