2020-05-06
正宗印度餐厅及酒吧天后电器道101号地下印度香料丰富, 组合出多姿多彩的美食, 充分利用在饮食上, 除了调味以外香料仲有医疗作用, 健康加强抵抗力。其实我都劲爱印度的咖哩, 辣得来有层次, 仲有个汁好浓郁, 配饭或者跟唔同款架NANN都一流。Green salad $42, 系生菜青瓜加上tomatk, 个SALAD DRESSING fresh lemon juice芝士球in butter cream系一度唔辣架咖喱 Cottage cheese balls ,用了butter and tomato 个汁橙色,呢个汁本人好钟意好滑好香$80, 因今日没有点饭, 又想食芝士。Cottage cheese 味淡似蜂巢豆腐质地 ,系咖喱当中少有唔辣架菜。适合素食人仕, 其实印度系素食人口最高架国家, 香料运用令蔬菜都好味又唔闷, 要全素食真的不难, 一样可口美味, 而且仲健康低卡呢间架菜都几抵食
正宗印度餐厅及酒吧
天后电器道101号地下