其实食过此酒家已经有5次啦应该!每次都好满意, 今次又好抵食, 每个人食左$30咋~叫左都几多野食~~~仲免茶介~~~~今天7个人往饮茶, 食到好饱, 好多点心, 虽然D人话服务麻麻, 唔理咁多la, 好食又平边度揾。 一间水准好, 又坐得舒服, 平平地饮茶既酒楼, 难得揾得到~~~~~鲍汁鸡脚 --- 每次必吃既野, 不过今次卖晒, 无可奉告~鲜虾饺皇 -- 大大只虾在面的烧卖, 猪肉内亦有虾, 感觉丰富, 可惜嫌佢D猪肉肥, 咬不下去, 吐了出来.......香煎脆芋饼 --必吃推介之一, 暂时食过咁多酒楼, 呢间的最好味, 香香芋头味, 内里有虾, 超好吃, 呢块野有D似簿餐, 一碟分左大约8块。芝士虾春卷 --不是太感觉佢有芝士味, 一般而已!!!!云南野菌饺 --我无食, 无可奉告~不过D同事说OK,仲叫左两笼~~~奶黄包 --流沙奶黄, 趁热食更好, 比出面其他的奶黄包不同, 它外面很美, 像个蜜瓜一样, 绿色一丝丝颜色围著。XO酱炒萝卜糕 - 几SPICY, 一粒粒方形, 煎得几靓, 不过, 萝卜糕不够粉, 一般。虾酱炒肠粉- 又系必食, 又香虾酱味, 又有蛋丝, 菜丝

芝士虾春卷 --不是太感觉佢有芝士味, 一般而已!!!!

虾酱炒肠粉- 又系必食, 又香虾酱味, 又有蛋丝, 菜丝伴炒, 不会太寡, 众人争住食。

(不太清楚个点心名)->一个黄色既包, 内里系香芋蓉, 个包好香, 好味推介之一。

(不太清楚个点心名)->一个白色既包,. 有D似饺子, 内里有肉, 一些虾, 包很软熟, OK!
炸曼头, 比较热气, 香脆可口。

• 香煎脆芋饼
  • 虾酱炒肠粉