2024-01-30 235 浏览
🎉走进这家餐厅,首先系被炸两吸引住了!试咗一下,真系唔错㖞!入口即脆👌,皮薄馅美滋滋,每咬一口都感觉到油炸鬼啲香味四溢。转个弯,又淋上咗特制那种浓香嘅汤底,牛筋腩惊喜地又腍又香,入口即化嘅口感,令人一试难忘呀!然后嚟咗个馒头鸡排,真系好有台湾味道!热辣辣嘅鸡扒夹喺啲香软嘅馒头之间,那种酥软多汁又带点咸甜嘅滋味,啖啖都充满惊喜😍,衬埋一口爽滑冰镇奶茶,就算炎炎夏日都感觉到凉爽兼提神!进来嘅时候发现店里面好舒服,环境干净,等位时间又少,真系一个放松心情食早餐嘅好地方。食物出品快捷,劲过对面大排长龙嘅连锁快餐店。要我推介,就系呢碗牛筋腩粥同炸两,真心话绝对为晨早添光加色!🌞是日早餐有咗,脑袋亦都精神好多,准备迎接一整天嘅挑战啦!