2022-07-22
⭐️香脆酥皮蛋挞🥚一睇到个盒就知系「散水饼」,同事要离开了,留下了的不只是回忆还有嫩滑蛋挞🤣 ❤︎•-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎🫶🏻比起饼皮,更爱一层层的酥皮蛋挞。 食用的时候虽然已经不是热辣辣的状态,但酥皮仍然香脆,亦唔会散晒,入面的蛋浆仲有微温,好滑溜😍同事亦试左榴梿酥皮蛋挞,神奇在闻落冇榴梿味,但入口就有香浓榴梿味再加蛋浆,同事都赞不绝口(因为我系唔食榴梿,所以冇试🤣 各位榴梿迷可以试吓)❤︎•-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎ •-----•❤︎🥚 蛋挞王 (利东街)🏷 湾仔皇后大道东200号利东街地下G13号舖☎️ 31010838#kokonafoodie #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodlover #foodstagram #hkrestaurant #foodreview #foodieslife #hkeat #湾仔揾食 #topcitybites #散水饼#kokonaWanChai #kokona湾仔 #利东街蛋挞王 #kokona蛋挞王 #榴梿酥皮蛋挞 #酥皮蛋挞
🥚 蛋挞王 (利东街)
🏷 湾仔皇后大道东200号利东街地下G13号舖
☎️ 31010838
#kokonafoodie #hongkongfoodie #hkfoodie #hkfood #hkfoodlover #foodstagram #hkrestaurant #foodreview #foodieslife #hkeat #湾仔揾食 #topcitybites #散水饼#kokonaWanChai #kokona湾仔 #利东街蛋挞王 #kokona蛋挞王 #榴梿酥皮蛋挞 #酥皮蛋挞王 #蛋挞🥚