2006-05-23 3 浏览
近期既promotion 以香蕉为主题, 试过banana mocha frappacino light和banana caramel frappacino light! 两杯饮品都有好香既香蕉味, 一啖一啖饮下去, 一阵一阵既香蕉味随之而出! 由于选择light, 所有没有cream 既甜漏感觉, 加上打碎了的冰块, 既清凉又香甜美味, 个人较喜欢banana mocha 多点, 香蕉与朱古力确实系绝配! 另外, 要了一件香蕉野莓挞, 挞底很香脆, 挞上盛著一层薄薄既蛋糕, 再加一层口感好似布甸既料, 中间夹著几片香蕉肉, 味道不突出, 但入口很滑, 最上面就有半粒大strawberry, 一粒blueberry, 一粒raspberry, 一粒cranberry 和一片香蕉肉, 这些就是所谓的野莓吧! 一试冇妨, 但不会encore!呢间分店既sales 服务殷勤, 有礼, 这才是待客之道!

呢间分店既sales 服务殷勤, 有礼, 这才是待客之道!