餐厅: 意樂餐廳 (逢源大廈)
资讯:

餐厅: 意樂餐廳 (逢源大廈)
资讯:

又黎到星期日,疫情下都尽量唔想出街(其实系懒),就点左屋企人出去买外卖俾我食😂。今次去左呢间意乐餐厅,餐厅系正巴士站前方,系度等巴士都会见到意乐坐满人食午餐,有时仲会要等位添~ 食物选择非常丰富,有卡邦尼意粉、意大利饭、和风咖哩同日式炒饭等等,价钱都相宜。今次我就拣左个慢煮秘制咖哩牛腩配珍珠饭。 =========================慢煮秘制咖哩牛腩配珍珠饭 $58 外卖自取都好快有得拎,餐厅用左二合一外卖碗,令咖哩汁同饭分开两层,避免沾到白饭,抵赞! 咖哩非常香辣惹味,唔似日式餐厅果种甜咖哩,配上珍珠米简直绝配!慢煮牛腩够淋身又吸收到咖哩嘅香味,加埋咖哩牛腩必配嘅薯仔,一流!餐饮叫左冻柠茶,唔系用鲜柠檬不过都够酸中和到口腔嘅辣味 下次一定要试埋意乐嘅和风意式美食!意乐餐厅 (逢源大厦)📍 筲箕湾筲箕湾道388-414号逢源大厦地下F号舖

=========================
慢煮秘制咖哩牛腩配珍珠饭 $58
慢煮秘制咖哩牛腩配珍珠饭

下次一定要试埋意乐嘅和风意式美食!

意乐餐厅 (逢源大厦)
📍 筲箕湾筲箕湾道388-414号逢源大厦地下F号舖
10 分钟 (外卖自取)
慢煮秘制咖哩牛腩配珍珠饭