2020-01-08 115 浏览
今日有d涷,所以专登同朋友黎左尖沙咀食想食好耐既烤鱼。烤鱼我地叫左龙趸,鱼比较滑,多肉同无咁多骨。我地唔算好食得辣,但又钟意辣味感觉,呢间餐厅有好多种唔同辣度比你拣,我地叫左招牌香辣,个味完全接受到,一个字-正!佢系有d烤鱼加打边炉咁既配搭 选择都好多 菜单有肥牛类 面食都有多种选择 本身烤鱼亦有香油令到配菜更香更吸味 食完条鱼就可以点配菜配汁咁食 我地叫左炸午餐肉 鸭血 蛋 寛粉 豆卜 等等 个炸午餐肉好好味 😋 点下小小辣汁食更好食。鸭血亦唔腥,配汁一流!同时,佢地都有多款饮品选择,我地拣左无糖既茉莉花茶加奶盖 奶盖好香滑奶味浓,茶味感觉清新。同行朋友点左蜂蜜茶,佢话都好好饮,好滋润。而餐厅个环境都好阔落,坐得几舒服,觉得几岩朋友聚会倾下计,员工又好友善同帮得手。下次会再带屋企人黎食烤鱼😍